Szolgáltatásaink

- Társasági adóval, általános forgalmi adóval, személyi jövedelemadóval és egyéb járulék-nemekkel kapcsolatos adótanácsadás;

 - Jogszabályi megfeleléssel kapcsolatos szolgáltatások;

 - Teljes adminisztráció átvilágítása;

 - Adótanácsadás az elektronikus számlázással, elektronikus archiválással és elektronikus áfa-bevallással kapcsolatban, valamint a szükséges rendszerek biztosítása;

 - Teljes körű adóhatósági ügyintézés

Miért válasszon minket?

- garanciát vállalunk a munkánkra és bármilyen probléma esetén elérhetők vagyunk
- szakmai tudásunk és az évek gyakorlata alapján nyugodt szívvel alhatunk, hogy adóbevallásunk a legjobb kezekben készült, így büntetésre nem kell számítanunk
- minden lehetséges kedvezményt figyelembe lehet venn
- a külön adózó jövedelmek speciális szabályait a szakemberek ismerik jobban
- időt és energiát takaríthat meg, aki nem maga áll neki az adóbevallásának
- a 2012-es évre tanácsot kaphat az adózó, a munkáltatók/kifizetők felé kiállítandó nyilatkozatokról, meg lehet tervezni optimálisan a 2012-es adózást, hogy ha még a szabályok szigorodtak is, de hogyan lehessen kihozni a legkevesebb adófizetéssel a legtöbb jövedelmet. 

Ehhez mindenképpen szakember szükséges!


Bérszámfejtés

Nem igazodik el a bérszámfejtés útvesztőiben? Mi segítünk.

A bérszámfejtés az egyik legkomplexebb szektor a könyvelés területén belül. A folyamatosan változó jogszabályok, a bérezés különböző módozatai és lehetőségei miatt a bérszámfejtés igényli a legnagyobb odafigyelést és naprakész szakmai felkészültséget.

A vállalatok számára a munkavállalóikkal kapcsolatos bérszámfejtői és TB-ügyintézői feladatok elvégzése szervezett munkafolyamatokat és a jogszabályok folyamatos nyomon követését igényli. Bérszámfejtési szolgáltatásaink keretében vállaljuk a teljes-körű bér-, táppénz-, családipótlék-számfejtési, adó- és járulékelszámolási feladatatok ellátását, ezzel támogatva vállakozása munkaügyi folyamatait.

A magyar viszonyok különösen gyorsan változnak és elég egyediek, ezért a bérszámfejtés újabb és újabb ismeretek alkalmazását követeli meg.Bérszámfejtés a dolgozók szemszögéből

A bérszámfejtés feladata kiszámítani a dolgozó nettó jövedelmét, amit ténylegesen kézhez kap a kötelező levonások után. Nem meglepő hát, ha a dolgozó figyelemmel kíséri a bérszámfejtés ezen eredményét, hiszen érdeke fűződik hozzá. Épp emiatt különösen kínos tud lenni, ha a bérszámfejtést nem megfelelő szakemberek végzik, és figyelmetlenségükből az alkalmazottnak kára származhat, amit aztán korrigálni kell.

Bérszámfejtés a cég szemszögéből

A bérszámfejtés azon túl, hogy elvégzi a dolgozói bérezéssel kapcsolatos tennivalókat, olyan adatokat és kimutatásokat tud szolgáltatni a cégvezetés számára, amiknek segítségével hosszabb távra tervezhetőek a kiadások.

A bérszámfejtés segítségével a cég jelentős megtakarításokat érhet el a bérrendszer változtatásával (cafeteria, adómentes juttatások és állami támogatások stb.).