Szolgáltatásaink

- Társasági adóval, általános forgalmi adóval, személyi jövedelemadóval és egyéb járulék-nemekkel kapcsolatos adótanácsadás;

 - Jogszabályi megfeleléssel kapcsolatos szolgáltatások;

 - Teljes adminisztráció átvilágítása;

 - Adótanácsadás az elektronikus számlázással, elektronikus archiválással és elektronikus áfa-bevallással kapcsolatban, valamint a szükséges rendszerek biztosítása;

 - Teljes körű adóhatósági ügyintézés

Miért válasszon minket?

- garanciát vállalunk a munkánkra és bármilyen probléma esetén elérhetők vagyunk
- szakmai tudásunk és az évek gyakorlata alapján nyugodt szívvel alhatunk, hogy adóbevallásunk a legjobb kezekben készült, így büntetésre nem kell számítanunk
- minden lehetséges kedvezményt figyelembe lehet venn
- a külön adózó jövedelmek speciális szabályait a szakemberek ismerik jobban
- időt és energiát takaríthat meg, aki nem maga áll neki az adóbevallásának
- a 2012-es évre tanácsot kaphat az adózó, a munkáltatók/kifizetők felé kiállítandó nyilatkozatokról, meg lehet tervezni optimálisan a 2012-es adózást, hogy ha még a szabályok szigorodtak is, de hogyan lehessen kihozni a legkevesebb adófizetéssel a legtöbb jövedelmet. 

Ehhez mindenképpen szakember szükséges!


Könyvelés

Nincs könyvelője?

Könyvelői szolgáltatások széles körével várjuk a vállalkozást működtető vagy vállalkozás indítását tervező személyek jelentkezését. A vállalkozási formáknak több megjelenési formája van, annak függvényében, hogy mi a célunk az adott vállalkozás indítása folyamán. Természetesen egyfajta fejlődésnek is betudható ha idővel a megnövekedett vállalkozásunk igényeihez igazítjuk a cég működési formáját is.

Szakképesített könyvelőnek köszönhetően az Érden működő könyvelő irodánkban teljes körű könyvelői és adótanácsadói szolgáltatásokkal látjuk el önt. Így a felkészült könyvelői szolgáltatásoknak köszönhetően a cége irányításával foglalkozhat.Szeretné, ha megbízható, felkészült könyvelő intézné alkalmazottai bérszámfejtését és társadalombiztosítási ügyeit?

Ezen kérdés megválaszolására remélhetőleg igen válasszal felel, hiszen az azt jelenti, hogy elkötelezett vállalkozása sikerre vitele mellett, hiszen a jól képzett és szakértő könyvelő mindenképpen szükség van a sikerhez. Az adójogszabályok folyamatos nyomon követése a könyvelő feladata, aki ennek köszönhetően folyamatosan hasznos adó tanácsokkal és jogszabályi változásokkal tudja ellátni a vállalkozás vezetőjét. Naprakészen látni vállalkozása pénzügyeit és eredményét? Ez nem is olyan lehetetlen mint hiszi, a könyvelő irodánk ügyfelei rendszeresen megkapják pénzügyi kimutatásaikat. Ennek köszönhetően a vállalkozás vezetője mindig pontosan tudja mekkora pénzösszeggel gazdálkodhat, így nem kerülhet egy esetleges túlköltekezés miatt pénzügyi válságba. Melynek folyamán például nem tudja befizetni a cégének adóját az állam felé.

Ha szeretne kevesebb időt foglalkozni adminisztrációs teendőivel, emellett biztos kezekben tudni vállalkozását?

Ennek egyik nagyszerű módja, hogy a vállalkozása számla nyilvántartása megfelelő legyen.A kimenő számlák és bejövő számlák megfelelő rendszerben legyenek rendszerezve, így ha később vissza szeretne keresni egy adott számlát akkor gyorsan és egyszerűen megtalálja a keresett tételeket. Természetesen a könyvelő irodánkban alkalmazott könyvelési szoftverek segítségével is gyorsan megtalálhatók a kereset tételek.

Ha a jelenlegi könyvelője úgy érzi nem tartja megfelelően kézbe vállalkozása adóügyeit és egyre többször fogalmazódik meg önben, hogy könyvelőt szeretne váltani akkor erre is van mód a megfelelő szabályok betartása mellett, hiszen itt egy folyamatában végzett munkát kell átvenni hivatalos formában. Hiszen a könyvelő felelőssége is a megfelelően elvégzett könyvelési folyamatok, melyek akár egy adóellenőrzésnél is megállják a helyüket. A könyvelő váltásnál rögzíteni kell a folyamatok átadását is. Ha nem biztos benne, hogy megfelelő szakszerűséggel lettek elvégezve a cége könyvelési feladatai, kérje a könyvelési feladatok ellenőrzését így meggyőződet az adatok helyességéről.

Forduljon bizalommal hozzánk!
Ne feledje: megbízható, felkészült könyvelő a legjobb befektetés!
Válasszon minket. Ön jó helyen jár!